Kandidate stapt uit Miss France verkiezing

480px-Sylvie_TellierPauline Darles, die als Miss van de provincie Ile-de-France in de race was om de titel Miss France, heeft zich teruggetrokken uit de wedstrijd. “Het was niet wat ze ervan had verwacht,” aldus Sylvie Tellier (foto links), directrice van de organisatie achter de Miss France verkiezing, tegenover het Franse dagblad Le Parisien.

De 22-jarige Darles, die in de Franse hoofdstad woont, zou de “organisatie” en de “sfeer” van het concours niet hebben gewaardeerd. Dat zegt een kandidate van de verkiezing, die anoniem wil blijven, in de krant. Haar beslissing om uit de wedstrijd te stappen, zou het gevolg zijn van een woordenwisseling tussen Darles en een andere kandidate.

Darles is vervangen door Jessica Muzaton, die samen met 32 andere meisjes op 4 december aanstaande zal strijden om de titel Miss France.

Foto: Vincent Roche/WikiCommons.

Lees ook:Kandidate uit Miss France verkiezing gezet
Lees ook:Wie wordt Miss France?
Lees ook:“Miss Universe verkiezing te vulgair voor Miss France”
Lees ook:Miss Nationale krijgt ei naar haar hoofd gegooid (video)
Lees ook:Miss Frankrijk 2009 is bekend

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>