Expositie Karl Lagerfeld in Parijs

800px-Karl_Lagerfeld_Berlinale_2008Karl Lagerfeld is wereldwijd bekend als modeontwerper, maar wat velen niet weten, is dat hij ook goed kan fotograferen. Zo schoot de hoofdontwerper van het Franse modehuis Chanel de fotoshoot met het zwangere topmodel Claudia Schiffer voor de cover van de Duitse Vogue en deed hij eerder campagneshoots van Chanel, Dior en Coca Cola Light. Afgelopen week werd in het Maison Européenne de la Photographie in Parijs een expositie met zijn werk geopend.

Op het openingsfeestje waren uiteraard veel bekende sterren te zien, onder wie Lagerfeld’s muze Vanessa Paradis, modefotograaf Mario Testino en model Baptiste Giabiconi (naar verluidt de “toyboy” van Lagerfeld). Naast reclamefoto’s en campagnes zijn op de expositie ook beelden te zien uit Lagerfelds persoonlijke archief, zoals architectuur- en landschapsfoto’s. 

De foto-expositie van Karl Lagerfeld is nog t/m 31 oktober te bezichtigen in het Maison Européenne de la Photographie in Parijs.

Bron: Pure People. Foto: Siebbi/WikiCommons.

Lees ook:Frans model nieuw vriendje van Katy Perry
Lees ook:Maand van de Fotografie in Parijs
Lees ook:Karl Lagerfeld winkelt voor Franse Elle
Lees ook:Lagerfeld ziet Ackermann als opvolger bij Chanel
Lees ook:Carine Roitfeld verzorgt styling Chanel campagne

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>