Woody Allen positief over acteerprestaties Carla Bruni

Carla_Bruni-SarkozyDe Amerikaanse regisseur Woody Allen is erg positief over de acteerprestaties van Carla Bruni. De Franse presidentsvrouw speelt een kleine rol in zijn nieuwste film Midnight in Paris, waarvoor de opnames momenteel plaatsvinden in Parijs. De scènes waarin Carla Bruni te zien is, zijn vorige maand opgenomen.

“Ze was erg professioneel,” aldus Allen over Bruni in een interview met de Italiaanse krant Il Corriere della Sera. “Ze speelde haar rol zo goed dat alles wat we met haar gedraaid hebben in de film te zien zal zijn. Er wordt niets uitgeknipt.” Allen vertelde ook dat de Franse president Nicolas Sarkozy een bezoek bracht aan de set. Hij mocht, net als alle ‘bezoekers’, vanaf een afstandje toekijken, aldus Allen. Ook kreeg hij een koptelefoon zodat hij kon horen wat zijn vrouw zei. “Hij was erg tevreden”, volgens Allen.

Carla Bruni nam een paar scènes op met de Amerikaanse acteur Owen Wilson (zie enkele foto’s die zijn gemaakt op de set hieronder). Ze speelt de directrice van het museum Rodin in de film. “Midnight in Paris” is een romantische komedie over een Amerikaanse familie die in de Franse hoofdstad komt wonen voor zaken. Naast Carla Bruni zijn nog meer Franse sterren in de film te zien, zoals Marion Cotillard en comedians Manu Payet en Gad Elmaleh. De film zal in 2011 in de bioscoop te zien zijn.

Lees ook:Scènes Carla Bruni opgenomen in Parijs
Lees ook:Carla Bruni krijgt rol in CSI
Lees ook:Trailer Midnight in Paris
Lees ook:Carla Bruni in Woody Allen-film!
Lees ook:Franse sterrencast in Woody Allen-film

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>