Fans teleurgesteld in Alizee

alizee

De Franse zangeres Alizee heeft haar fans teleurgesteld door haar tour te annuleren. Goed nieuws echter voor de fans in Nederland (zoals Rutger Castricum): Alizee gaat meedoen aan een televisieprogramma en is dus vaker te zien.

Haar ‘Blond’ tour wordt uitgesteld, zodat de sexy zangeres kan optreden in het tv-programma Dancing with the Stars. Waarschijnlijk zal ze ook een keer haar hitsingel Moi… Lolita gaan zingen. Of ze alleen gaat zingen of ook gaat dansen is niet helemaal duidelijk.

Haar fans tonen hun teleurstelling op Facebook en plaatsen berichten als ‘Voor mij is ze een zangeres en geen danseres’. Een beetje een vreemde opmerking, want Alizee won vorig jaar het vierde seizoen van Dancing with the Stars en vond ook de liefde van haar leven in danspartner Gregory Lyonnet. Het nieuwe seizoen is vanaf 27 september op de Franse televisie.

 

Lees ook:Frankrijk opnieuw in de ban van realityserie
Lees ook:Concert Lady Gaga in Parijs afgelast
Lees ook:Lance Amstrong en de Tour: Komt hij wel of komt hij niet?
Lees ook:Carla Bruni zingt nummer David Bowie
Lees ook:Parool-journalist volgt Tour de France, een eerste verslag vanuit camping Chantecler

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>