Marion Cotillard speelt prostituee in nieuwe film

De Franse actrice Marion Cotillard zit niet graag stil. Dit jaar verschijnen twee films met haar in de hoofdrol, The Dark Knight Rises (van Christopher Nolan) en De rouille et d’os (van de Franse regisseur Jacques Audiard, die eerder Un Prophète regisseerde). Momenteel is ze alweer in de Verenigde Staten voor de opnames voor de volgende film, waarin zij een prostituee speelt.

Het gaat om een nieuwe film van de regisseur James Gray, met als werktitel Low Life. In dit drama speelt Cotillard een immigrante uit Oost-Europa die in de jaren ’20 in de prostitutie in New York belandt. Naast Cotillard zijn Jeremy Renner en Joaquin Phoenix in de film te zien. Het is nog niet bekend wanneer de film uitkomt in de bioscoop.

De Franse steractrice brak in 1998 door met de film Taxi. In 2007 won ze een Oscar voor haar rol van Edith Piaf in La vie en Rose, in Frankrijk bekend als La Môme. Daarna was ze onder andere te zien in Les Petits Mouchoirs, Inception en Midnight in Paris.

Lees ook:Marion Cotillard in campagne Dior
Lees ook:Marion Cotillard weigert rol door zwangerschap
Lees ook:Marion Cotillard schittert in De Rouille et d’Os
Lees ook:Carla Bruni in Woody Allen-film!
Lees ook:Prostituee van Frans voetbalteam naakt voor Peta

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>