Luxe thee- en koffiemerk Dammann uit Parijs in Nederland te koop

Dammann in de Bijenkorf Utrecht. Foto: Tessa Heerschop

Luxe theemerk Dammann uit Parijs is sinds drie weken in de Bijenkorf te koop via een pop-up store. Dammann Frères Koffie & thee werd in 1692 opgericht en was destijds hofleverancier van Louis XIV. Het merk kent dus een lange geschiedenis.

De verkoopstand draait proef in Utrecht en verkoopt zo’n 24 theesmaken. Voorheen verkocht het warenhuis twee smaken uit het rek, nu staat er een proeverij met een deskundige verkoper. En het moet gezegd worden: de thee is inderdaad van uitermate goede kwaliteit. Vooral de smaak ‘Bali’ is opvallend lekker, volgens deze blogger dan. De thee bij de Bijenkorf heeft dezelfde prijs als in Parijs. Je kunt dus beter even langs de winkel in Utrecht aan de Lange Viestraat gaan, waar je de thee ook mag proeven, dan online bestellen via de Franse webshop. Overigens verkoopt de Bijenkorf ook koffie van Dammann, maar de focus ligt op thee.

Dammann is in 62 landen te koop en daarmee een wereldwijd bekend thee- en koffiemerk. Tot wanneer de pop-up store in de winkel aanwezig is, kon de verkoopster niet zeggen. Zoals gezegd gaat het om een proef.

Lees ook:Eerste Apple Store in Frankrijk
Lees ook:Jean Paul Gaultier opent pop-up store in Rotterdam
Lees ook:Louis Vuitton opent tijdelijke winkel op skistation Courchevel
Lees ook:Thalys wordt ‘Jean Paul Gaultier-trein’
Lees ook:Apple Store in Parijs overvallen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>