Franse vluchten geannuleerd vanwege stakingen

Le ciel européen devrait être très dégagé pendant quelques jours…

Luchtvaartmaatschappijen gaan deze week honderden vluchten naar en vanuit Frankrijk annuleren, op advies van de Franse organisatie DGAC die de stakingen op de vliegvelden van Parijs, Lyon, Nice, Marseille, Toulouse en Bordeaux nauwgezet volgt. Air France en KLM cancelden al 10 vluchten.

Lezers van Frankrijkblog die naar hun favoriete land reizen, kunnen het best contact opnemen met de luchtvaartmaatschappij. Mogelijk gaat de vlucht niet door. Il faut venir une autre fois alors! Of toch met de auto of trein komen. Alhoewel, de trein… Check ook dan of er geen stakingen zijn. Dit komt ook geregeld voor. Frankrijk, het land van de stakingen?

http://www.lemonde.fr/economie/article/2013/06/11/les-controleurs-aeriens-en-greve-contre-le-projet-de-ciel-unique-voulu-par-bruxelles_3427784_3234.html

 

Lees ook:Vlucht met compleet vrouwelijke crew
Lees ook:Een Frans grapje
Lees ook:Fransen gaan opnieuw staken op 23 september
Lees ook:Opnieuw verkeershinder door sneeuw
Lees ook:Transavia vliegt niet meer op Bergerac

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>