Veel files door Paasweekend

800px-Traffic_jam_near_AachenHet wordt komend weekend erg druk op de wegen, zo verwacht de ANWB. Door het lange Paasweekend gaan veel mensen een dagje of weekendje weg. Er worden niet alleen files verwacht op de snelwegen in Nederland, maar ook in Frankrijk, Duitsland en Zwitserland.

Zo verwacht de toeristenbond veel wintersportverkeer onderweg naar de Alpen. In Frankrijk zullen daardoor vooral op vrijdag en maandag files op de wegen naar en vanuit de skigebieden ontstaan. Vooral rond Albertville, Grenoble, Genève, Moûtiers en Le Bourg-d’Oisans moeten automobilisten rekening houden met vertraging.

Kijk voor een actueel overzicht van het verkeer in Frankrijk op de website van Bison Futé, de verkeersinformatiedienst van de Franse overheid. De site is zowel in het Frans als in het Engels te lezen.

Kijk voor alle filemeldingen en -verwachtingen in Europa op ANWB.nl.

Lees ook:Files verwacht tijdens Paasweekend
Lees ook:Opnieuw files Franse Alpen door wintersport
Lees ook:Files naar wintersportgebieden verwacht
Lees ook:Zwarte zaterdag: files op Franse wegen
Lees ook:Veel files verwacht door wintersporters

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>