Minder klanten bij Quick na overlijden tiener

Fastfoodrestaurant Quick in de Franse plaats Avignon trekt zo’n 30 procent minder klanten sinds eind januari een 14-jarige jongen overleed aan voedselvergiftiging nadat hij er een maaltijd had gegeten. 

“Bij de andere restaurants is er ook een daling van het aantal klanten, maar die is minder groot”, aldus voorzitter Jacques-Edouard Charret. Quick heeft meer dan 350 restaurants in Frankrijk en is daarmee de grootste concurrent van McDonalds. 
 
De eigenaar van de vestiging in Avignon is in verdenking gesteld voor ”onopzettelijke doodslag”. Uit het politie-onderzoek blijkt dat er een verband bestaat tussen het overlijden van de jongen en de maaltijd die hij de avond voor zijn dood bij Quick had gegeten. Volgens de onderzoekers was er in het restaurant sprake van ”ernstige problemen met de hygiëneregels”.

Bron: HLN.

Lees ook:Jongen overleden na eten in fastfoodrestaurant
Lees ook:Quick gaat hygiëne verbeteren na dood tiener
Lees ook:McBaguette is de nieuwe BigMac
Lees ook:Vanaf 2012: McBaguette!
Lees ook:Ultrasexy petanque spelen in een minirok: Kan dat?!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>