Kerstevenementen in Frankrijk

Nu Sinterklaas voorbij is, kan men de blik alweer gaan richten op de Kerstmis. Heb je zin om het dit jaar eens helemaal anders te doen? Dan is het misschien leuk om de Kerstdagen een keer in Frankrijk door te brengen. Er zijn mogelijkheden te over.

Op de ijsbaan in Saint Tropez? Wandelen met geiten in de Provence? Het Fête de la Lumière (lichtfeest) in Saint-Raphaël? Een sprookjeskerst in Les Orres? Je kunt allerlei leuke arrangementen boeken. Meer informatie lees je op de site van het Frans Verkeersbureau.

Wacht in elk geval niet te lang met het uitzoeken van een accommodatie, want voor je het weet is het merendeel volgeboekt. Wat dacht je bijvoorbeeld van een leuke gite voor het echte Franse Kerstgevoel? Er zijn accommodaties te huur vanaf 2 personen tot wel 30 personen. Dus ook leuk voor de hele familie!

Lees ook:Zelf Frans leren via Internet
Lees ook:2009 uitgeroepen tot “Jaar van Natuurlijk Naakt”
Lees ook:Festival Littérature et Journalisme in Metz, 11 t/m 14 april
Lees ook:Wintersportaanbiedingen Frankrijk
Lees ook:Vakantietips Frankrijk op vernieuwd Reizen.nl

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>