Les Balivernes? Qu’est-ce que c’est????

Je hebt gelijk. Over de nieuwe categorieën in de Frankrijk.blog.nl moet door ons wel even een toelichting gegeven worden. En 'balivernes' is nu niet echt een naam die je vaak hoort in het Frans. Donc, qu'est-ce que c'est??

Op zoek naar een leuke naam voor de categorie waarin korte berichtjes, pulp en onzin geplaatst kunnen worden, kwam ik in het woordenboek de term 'les balivernes' tegen. Een term die voor alle onzin staat. Een perfecte naam voor deze categorie dus.

En wees niet bang, er zullen alleen maar leuke balivernes geplaatst worden

Lees ook:Oud en nieuw: record aantal sms’jes
Lees ook:Tips: met kinderen naar Parijs
Lees ook:WIN woordenboek Populair Frans!
Lees ook:Vier Franse campings genomineerd voor Camping van het Jaar
Lees ook:Rommelmarkten en brocantes in Frankrijk

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>