Carla Bruni zingt nummer David Bowie

Carla_Bruni-SarkozyCarla Bruni mag dan de Franse presidentsvrouw zijn, ze vergeet haar eigen (artistieke) carrière niet. Het ex-model heeft deze zomer haar eerste stappen gezet in de acteerwereld (ze zal te zien zijn in de film Midnight in Paris van Woody Allen en krijgt een gastrol in de Amerikaanse serie CSI), maar gaat zich nu weer op muziek richten. Carla Bruni gaat namelijk een nummer van David Bowie zingen op het album We Were So Turned On, een ‘tribute’ album waarop verschillende artiesten liedjes van Bowie ten gehore zullen brengen.

Bruni neemt het nummer Absolute Beginners uit 1986 voor haar rekening. We Were So Turned On verschijnt op 6 september. Naast Carla Bruni zijn ook Duran Duran en Keren Ann te horen op de plaat. De opbrengst van de cd gaat naar Warchild. Hiermee zet de Franse presidentsvrouw zich dus opnieuw in voor het goede doel: Carla Bruni is eveneens ambassadrice van The Global Fund, een organisatie die zich met name inzet voor de strijd tegen aids.

Bron: News de Stars.

Lees ook:Carla Bruni onthult titel nieuwe album
Lees ook:Carla Bruni rekent af met journalisten op album
Lees ook:Carla Bruni pakt muziekcarrière weer op
Lees ook:Nieuwe modellenklus voor Carla Bruni
Lees ook:Carla Bruni viert vakantie in Marrakech

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>