Scènes Carla Bruni opgenomen in Parijs

Carla_Bruni-SarkozyTijdens een dagje shoppen in Parijs loopt niet iedereen zomaar de presidentsvrouw tegen het lijf. Toch is dat gisteren meerdere personen overkomen. Carla Bruni-Sarkozy was in de Rue Mouffetard, in het vijfde arrondissement van Parijs, echter niet aan het winkelen, maar serieus aan het werk. Gisteren zijn de opnames gestart van haar scènes in de film “Midnight in Paris” van de Amerikaanse regisseur Woody Allen. Dat meldt Le Parisien.

Carla Bruni nam gisteren een scène op met Owen Wilson, die de mannelijke hoofdrol speelt in de film. De rol van Bruni is bescheiden: zij speelt de directrice van een museum in Parijs. Deze week heeft Carla Bruni nog één of twee filmdagen, en daarna kan ze haar man Nicolas Sarkozy gaan vergezellen op hun vakantie in het zuiden van Frankrijk.

“Midnight in Paris” is een romantische komedie over een Amerikaanse familie die in de Franse hoofdstad komt wonen voor zaken. Naast Carla Bruni zijn nog meer Franse sterren in de film te zien, zoals Marion Cotillard en comedians Manu Payet en Gad Elmaleh. De film wordt geheel opgenomen in Frankrijk, en heeft een budget van 23 miljoen euro. Ook het technische team dat aan de film werkt, is geheel Frans. De film zal naar verwachting in 2011 in de bioscoop te zien zijn.

Lees ook:Woody Allen positief over acteerprestaties Carla Bruni
Lees ook:Trailer Midnight in Paris
Lees ook:Carla Bruni krijgt rol in CSI
Lees ook:‘Midnight in Paris’ opening Filmfestival Cannes
Lees ook:Franse sterrencast in Woody Allen-film

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>