Lily-Rose Depp gezicht van Chanel

depp

Lily-Rose Depp, de dochter van Vanessa Paradis en Johnny Depp, is het nieuwe gezicht van Chanel Eyewear. De 16-jarige Française werd door niemand minder dan Karl Lagerfeld geregisseerd in de nieuwe reclamespot voor de Pearl Collectie van Chanel

Moeder Vanessa poseerde ook geregeld voor Chanel en brak door op haar 15de als actrice. De jonge Lily-Rose zal met haar Amerikaanse vader Johnny en Franse moeder Vanessa vast een ster worden aan beide kanten van de oceaan.

Zie hier de reclame met Lily-Rose Depp voor Chanel:

Lees ook:Dochter van Vanessa Paradis en Johnny Depp speelt in film
Lees ook:Vanessa Paradis en Johnny Depp uit elkaar?
Lees ook:Vanessa Paradis in nieuwe reclame Chanel
Lees ook:Dochter van Vanessa Paradis en Johnny Depp is een verwend krengetje
Lees ook:Geen huwelijk voor Paradis en Depp

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>