Carla Bruni rekent af met journalisten op album

Carla Bruni heeft zich voor haar nieuwe album, dat in het najaar verschijnt, laten inspireren door de afgelopen maanden. Zo heeft ze een nummer opgenomen waarin ze afrekent met de journalisten, die volgens de voormalige presidentsvrouw ontzettend hard waren voor haar echtgenoot Nicolas Sarkozy in de aanloop naar de verkiezingen.

Het bittere nummer over de journalisten heet “Les diseux”. In maart van dit jaar liet Bruni zich in een interview met France 5 ontvallen dat ze vond dat de journalisten “verschrikkelijk” deden tegen haar man. Volgens haar was de kritiek die Sarkozy kreeg vaak “oneerlijk” en werden er veel “leugens” over hem verspreid.

De nieuwe plaat van de 44-jarige zangeres zal niet alleen bitter zijn; er staan ook zoete nummers op, zoals “Raymond” dat ze heeft geschreven voor haar echtgenoot.

Bron: Gala.

Lees ook:Carla Bruni strijdt tegen Aids
Lees ook:Carla Bruni: “Ik ben vrij”
Lees ook:‘Carla Bruni opnieuw zwanger’
Lees ook:Carla Bruni steunt Iraanse vrouw
Lees ook:Vanavond op tv: docu over Carla Bruni

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>