Gratis gebruik van skiliften bij opening Le Grand Bornand

Om het wintersportseizoen goed van start te gaan, heeft Le Grand Bornand in de Franse Alpen een leuk evenement in het vooruitzicht. In samenwerking met de Federatie Franse Industrie Sport en Recreatie biedt Le Grand Bornand op 3 en 4 december 2011 de mogelijkheid tot het testen van skimateriaal van hoogstaande merken. Daarbij mag er gratis gebruik worden gemaakt van de skiliften. Om de dag feestelijk af te sluiten kunnen alle skiliefhebbers ook profiteren van een heerlijk menu op de piste voor slechts 10 euro (bij aangesloten partners van Le Grand Bornand).

Wereldbeker Biatlon
Van 12 tot 18 december 2011 wordt in het nieuwe stadium “Sulvia Becaert” in Le Grand Bornand het WK Biatlon gehouden. Dit WK werd nog nooit eerder in Frankrijk gehouden. Naast de 220 specialisten die aanwezig zijn zullen er ook andere winterse festiviteiten plaatsvinden.

Authentiek dorp
Le Grand Bornand is een vrij groot, authentiek dorp op zes kilometer van La Clusaz. Het totale aantal pistes bedraagt ongeveer 90 km en is met de vele winkels en restaurants een prachtig skigebied. Naast skiën kan men hier ook terecht voor het snowparKGP. Dit is één van de 10 mooiste Freestyle gebieden van Frankrijk.

Foto: Le Grand Bornand.

Lees ook:Sinterklaas in Frankrijk
Lees ook:Frans dorp afgesloten door ‘einde van de wereld’
Lees ook:Geen Grand Prix Formule 1 voor Frankrijk in 2009
Lees ook:Culinair evenement in Châtel
Lees ook:Maand van de Fotografie in Parijs

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>