Voetbalelftal vertrekt zonder staatssecretaris

De kritiek die Rama Yade, de Franse staatssecretaris van Sport, vorige week had op het luxueuse hotel van het Franse voetbalelftal in Zuid-Afrika, is niet goed gevallen bij de spelers. Yade zei dat ze het ongepast vindt dat ‘les Bleus’ in een vijfsterrenhotel verblijven van 600 euro per nacht (per kamer), terwijl Frankrijk de broekriem moet aantrekken. De voetballers zijn het niet met Yade eens, en dat lieten ze gisteren blijken ook.

De voetballers zouden een bezoek brengen aan een township in Zuid-Afrika met de staatssecretaris, maar vertrokken zonder haar. Yade liet zich niet kennen en bezocht het township evengoed, maar alle spelers bleven uit haar buurt. Later verklaarde Eric Abidal op een persconferentie dat “het een boodschap was dat de groep niet blij is met haar. We hopen dat ze dat weet.” Nou, die boodschap zal luid en duidelijk zijn aangekomen.

Bron: News de Stars.

Lees ook:'Les Bleus in te luxueus hotel'
Lees ook:Carla Bruni ontwerpt tas voor kansarme Zuid-Afrikanen
Lees ook:Les Bleus kunnen koffers pakken
Lees ook:‘Quelle catastrophe!’ Les Bleus op het WK
Lees ook:Anelka: “Het moest sowieso ontploffen”

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>