Franse voetballer Pinault (23) overlijdt

De Fransman Clément Pinault, verdediger bij de Franse tweedeklasser Clermond, is vandaag op 23-jarige leeftijd overleden. Pinault had afgelopen zondag thuis een hartaanval gehad. Hij werd onmiddellijk naar het ziekenhuis van Clermont-Ferrand overgebracht, waar hij sindsdien in een kunstmatige coma gehouden werd, aldus De Morgen.

“De hartaanval had onherstelbare schade toegebracht”, verklaarde een clubdokter van Clermond. “Toen men in het ziekenhuis probeerde de kunstmatige ademhaling stop te zetten, bleek dat er geen hersenactiviteit meer was.”Clément Pinault was vrijdag 16 januari nog titularis in een wedstrijd tegen Brest. Hij speelde die wedstrijd zonder enig probleem. “Er was geen enkel voorteken. Pinault was in vorm en speelde goed. Dit is niet te bevatten”, reageerde zijn trainer Didier Ollé-Nicolle.Clément Pinault was aan zijn eerste seizoen voor Clermont bezig. In juni 2008 kwam hij over van eersteklasser Le Mans, waar zijn profloopbaan in 2004 begonnen was.

Lees ook:Hallyday deed aan 'comazuipen'
Lees ook:Salma Hayek en Franse miljardair weer bij elkaar?
Lees ook:‘Eigenaar Saint Laurent en Balenciaga verandert naam’
Lees ook:Kinderen besmet met E.coli in Lille
Lees ook:Fransman overleeft val in Grand Canyon

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>