Salma Hayek en Franse miljardair weer bij elkaar?

Er gaan geruchten dat Salma Hayek en de steenrijke Franse zakenman François-Henri Pinault weer samen zijn. Dinsdag bezochten ze samen de modeshow van Balenciaga in Parijs en volgens een medewerker zagen ze er gelukkig uit. Salma werd afgelopen week al meerdere keren samen met haar ex-verloofde gespot.

Nu.nl schrijft: "Zo werd ze volgens bronnen voorgesteld aan de familie van Pinault en dronken ze donderdag samen thee in het chique Plaza-Athénée Hotel. Het weekend brachten ze samen met hun 1-jarige dochtertje Valentina door buiten de stad."

Drie weken geleden begonnen de geruchten toen de actrice en Pinault samen op een feestje verschenen in Los Angeles. Volgens ooggetuigen waren ze onafscheidelijk.

Salma en Pinault waren ruim twee jaar samen. Ze verloofden zich in maart 2007. Op 21 september van dat jaar werd Valentina Paloma geboren. Eind juli 2008 maakten ze bekend uit elkaar te zijn, maar over de reden wilde het stel geen mededelingen doen.

Foto: AP

Lees ook:‘Eigenaar Saint Laurent en Balenciaga verandert naam’
Lees ook:Vanessa Paradis en Johnny Depp uit elkaar?
Lees ook:Ophef over Franse onderscheiding Salma Hayek
Lees ook:Vanessa Paradis ontkent breuk met Johnny Depp
Lees ook:Salma Hayek trouwt Franse miljardair

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>