Pied de cochon

Nadat hij ‘De buik van Parijs’ heeft bezocht, gaat de Nederlandse schrijver/filmmaker en Frankrijkliefhebber Andy Arnts zelf achter het fornuis om een Parijse ‘Pied de cochon’ te bereiden…

Het recept van deze Franse specialiteit vind je op: www.andyarnts.nl

Lees ook:Serie over Parijse begraafplaatsen
Lees ook:Serie over Parijse begraafplaatsen, deel 2
Lees ook:Recept: Dodine de canard
Lees ook:Zomerweer: Tijd voor het Franse ijsje yoghurt-citroen rozemarijn (recept)
Lees ook:‘Franse vrouwen veel beter achter het stuur’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>