Een stukje Parijs in Maastricht

Brasserie FLO Maastricht, waarin de Franse keuken centraal staat, bestaat deze maand één jaar. FLO Maastricht is onderdeel van de Franse Groupe FLO met restaurants door heel Frankrijk (o.a. in Parijs, Nice en Marseille), maar ook daarbuiten. In Nederland zijn er FLO brasseries in Amsterdam, Eindhoven en Maastricht. Laatstgenoemde is sinds de opening vorig jaar een groot succes, aldus een woordvoerder.

Het geheim van hun succes? “We brengen Parijs naar Maastricht,” aldus de woordvoerder. ”Onze gasten komen bij ons voor kwalitatief hoogstaande producten en de gezellige Franse sfeer. We hebben een eigen draai aan de brasserie gegeven: de inrichting is hip en eigentijds. Je kunt dus zeggen dat wij een Parijse FLO in een modern jasje zijn.”

In de keuken staat de Nederlandse chefkok Peter Dudink, die in 2006 werd uitgeroepen tot de beste kok van België. Op het menu staan onder meer fruits de mer, salade vigneron, escargots de Bourgogne en crêpes Suzette.

Het éénjarige jubileum van FLO Maastricht wordt gevierd: alle bezoekers aan de Brasserie krijgen deze maand (september) een verrassing als zij reserveren o.v.v. ‘FLO Maastricht 1’. Kijk voor meer informatie op de website van FLO Maastricht.

Lees ook:Tijdschrift van de Gettodrama in het teken van Frankrijk
Lees ook:Tweede Hema geopend in Parijs
Lees ook:Des Hommes et des Dieux wint César voor Beste Film
Lees ook:Streekproducten van Nord – Pas de Calais
Lees ook:De Franse keuken

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>