Win vrijkaarten voor de film Tomboy!

Vanaf 30 juni te zien in de bioscoop in Nederland: de warme, zomerse Franse film Tomboy. In deze film van de Franse regisseur Céline Sciamma staat het 10-jarige meisje Laure centraal. Ze is net met haar ouders en zusje Jeanne naar een stadje aan de buitenrand van Parijs verhuisd. Tijdens de zomervakantie, wanneer alle kinderen uit de buurt buiten spelen, voelt Laure zich buitengesloten. Totdat ze Lisa, ook 10 jaar, ontmoet. Vanaf hun eerste gesprek is Lisa ervan overtuigd dat Laure een jongen is. De jongensachtige Laure, die altijd is gekleed in een spijkerbroek en een t-shirt, gaat hierin graag mee en stelt zich voor als Michael.

Lisa introduceert Michael bij de kinderen uit de buurt en al snel is ‘hij’ één van hen. Het wordt echter steeds moeilijker voor Laure om haar geheim te bewaren. Want wat moet ze doen met haar ‘lege’ zwembroekje als ze door de jongens wordt meegevraagd naar het zwembad? En hoe gaat ze om met de gevoelens die Lisa voor Michael krijgt? Als Laure’s zusje Jeanne haar leugen ontdekt, wordt de situatie helemaal gecompliceerd voor Laure. (Lees de gehele filmrecensie).

Frankrijk.blog.nl mag twee keer twee vrijkaarten van Tomboy weggeven! Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken op de vrijkaarten, is de volgende prijsvraag beantwoorden:
Tomboy werd op het filmfestival in Berlijn bekroond met een award. Welke prijs was dat?

A) Teddy Award
B) César
C) Gouden Kalf

Weet jij het antwoord, stuur dan een mail naar de redactie: [email protected], o.v.v. “Tomboy”. Vermeld hierbij je naam en adres. Inzenden kan t/m 27 juni 2011. Bulkinzendingen van prijsvragensites worden niet geaccepteerd en zullen een klachtmelding krijgen. De winnaars krijgen de vrijkaarten thuisgestuurd. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Lees ook:Win DVD Tomboy!
Lees ook:Filmrecensie Tomboy
Lees ook:Korting voor moeders bij voorpremière Tomboy
Lees ook:Win vrijkaarten La vie d’une autre!
Lees ook:Win filmpakket À Perdre la Raison!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>