Korting voor moeders bij voorpremière Tomboy

Op maandag 27 juni vindt de voorpremière plaats van de Franse film Tomboy, in aanwezigheid van de Franse regisseuse Céline Sciamma. Voor deze voorpremière krijgen moeders korting: twee moeders mogen voor de prijs van één naar de film.

Redactrice, columniste, schrijfster en moeder van 3 kinderen Liddie Austin presenteert de avond. Zij zal na afloop van de film samen met het publiek de regisseuse vragen stellen over de film.

Tomboy gaat over de 10-jarige Laure, die zich voordoet als een jongetje wanneer haar familie naar een nieuwe wijk verhuist waar niemand haar kent. In de film wordt op een luchtige manier laten zien hoe lastig het voor ouders soms is om hun verwachting voor hun kind los te laten. Wat doe je als je kind zich anders ontwikkelt dan dat jij voor ogen had? En jouw dochter bijvoorbeeld geen prinsessen jurkje aan wil, maar liever in een stoere broek rondloopt? Of liever nog met poppen speelt, in plaats van leert lezen? Vanuit die insteek zal Liddie vragen stellen aan regisseuse Céline Sciamma die speciaal voor de avond over is uit Parijs. Maar natuurlijk zullen er ook algemene vragen over de film wordt gesteld.

De speciale voorpremière van Tomboy wordt georganiseerd in samenwerking met Maison Descartes en vindt plaats in filmtheater The Movies in Amsterdam. De avond start om 19.30 uur en kaarten zijn te reserveren via http://www.themovies.nl/ of via het reserveringsnummer 020-6386016.  

Tomboy zal vanaf donderdag 30 juni officieel in de filmtheaters te zien zijn. Frankrijk.blog.nl geeft vrijkaarten weg voor de film. Winnen?

Lees ook:Filmrecensie Tomboy
Lees ook:Win vrijkaarten voor de film Tomboy!
Lees ook:Win DVD Tomboy!
Lees ook:Sylvester Stallone op Franse voorpremière
Lees ook:Angelina Jolie op première in Parijs

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>