Win vrijkaarten voor première Copacabana!

copacabana_51287476779[1]Donderdag 25 november gaat de nieuwe Franse film Copacabana in première in Nederland. Speciaal voor deze gelegenheid organiseert Cinéart in samenwerking met Filmtheater Rialto in Amsterdam een Braziliaanse avond. Tijdens dit evenement wordt niet alleen de film vertoond, maar na afloop worden er cocktails geschonken, treden Braziliaanse danseressen op én wordt er volop Braziliaanse muziek gedraaid. En jij kunt daarbij zijn!

Copacabana gaat over de vrolijke en excentrieke Babou (gespeeld door Isabelle Huppert), die werkloos is, maar zich nooit zorgen maakt over haar sociale status. Wanneer ze ontdekt dat haar dochter (Lolita Chammah) haar niet op haar huwelijk wil uitnodigen omdat ze zich voor haar moeder schaamt, besluit Babou haar leven te beteren. Ze krijgt een baan in Oostende, waar ze timeshare appartementen gaat verkopen. Ze blijkt er erg goed in te zijn, maar wordt buitengesloten door haar collega’s, die niets moeten hebben van haar excentrieke levensstijl. Babou wil er echter alles voor doen om het respect van haar dochter terug te winnen en haar een waardig huwelijkscadeau te geven. (Klik hier voor de volledige filmrecensie over Copacabana). 

Voor de speciale première-avond in Rialto in Amsterdam, mag ik 2 x 2 vrijkaarten weggeven! Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken op deze vrijkaarten, is de volgende prijsvraag beantwoorden:
Wat is níet waar over Copacabana?

A) Het is een wijk in de Braziliaanse stad Rio de Janeiro
B) Het is de naam van een musical gebaseerd op de gelijknamige hit van Barry Manilow
C) Het is een populair strand op Curaçao

Weet jij het antwoord, stuur dan een mail naar de redactie: [email protected], o.v.v. “Copacabana”. Vermeld hierbij je naam en emailadres. Inzenden kan t/m 21 november 2010. Bulkinzendingen van prijsvragensites worden niet geaccepteerd en zullen een klachtmelding krijgen. De winnaars krijgen bericht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

De Braziliaanse avond in Rialto wordt gehouden op donderdag 25 november en begint om 19.00 uur. Kaarten zijn te bestellen via www.rialtofilm.nl of via telefoonnummer +31 (0)20 676 87 00. De kaarten voor deze speciale filmvoorstelling kosten € 8,- per stuk, inclusief een cocktail en een hapje. Klik hier voor meer informatie.

Lees ook:Filmrecensie: Copacabana
Lees ook:Win DVD Copacabana!
Lees ook:Win DVD Copacabana!
Lees ook:Franse avond rondom Potiche in Rialto
Lees ook:La Cage aux Folles in première

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>