Boeing komt met meest luxe businessclass ter wereld

prive

Boeing heeft de Franse designer Jacques PierreJean uit Parijs gevraagd de meest luxe businessclass ter wereld te ontwerpen. Het resultaat is een privévertrek aan boord van een Boeing 747-800 met onder andere een eigen bioscoop, grote bedden en luxe losstaande fauteuils.

luxe

De Franse ontwerper wilde een ruimte creëren in de Boeing 787 Dreamliner zonder vliegtuigraampjes. “Door de raampjes krijg je claustrofobie”, aldus Jacques Pierrejean. “VIPs willen zich in een vliegtuig thuisvoelen. De inrichting moet op die van een huis lijken.” In de huiskamer worden de draaistoelen automatisch in de richting van het opstijgen gedraaid. Boven het huiskamertje, zitten nog twee vertrekken waar in het plafond LED-lampen zitten die een sterrenhemel vormen. In iedere kamer zijn overigens andere lampen, voor een bijzondere sfeer.

vliegtuig

In een speciale slaapkamer zijn een tweepersoonsbed en een badkamer geïnstalleerd.

Airbus

PierreJean ontwierp al eerder het interieur van een privé Airbus van een Saoudische prins. Het interieur kostte toen 100 miljoen euro. Hoeveel de privévertrekken van Boeing gaan kosten is niet bekend.

Lees ook:Ergste vliegramp ooit voor Air France
Lees ook:Dit is met een vraagprijs van 46 miljoen euro het duurste appartement van Parijs
Lees ook:Kerst in Disneyland Parijs
Lees ook:Franse meesterkok opent restaurant in Noordwijk
Lees ook:Franse studenten gewond door zelfgemaakte bom

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>