Dit is met een vraagprijs van 46 miljoen euro het duurste appartement van Parijs

Het duurste appartement dat te koop staat in Parijs is op dit moment een 8-kamer tellend optrekje in het 7e arrondissement ter waarde van 46 miljoen euro. In Parijs zijn het 7de en 16de arrondissement de duurste wijken van de stad, dus ze zijn wel wat gewend. Maar ook voor de rijken hier, is dit wel een erg duur optrekje. 

Het ultraluxe appartement heeft een totale oppervlakte van 1680 m2 en kost dus 27.381 euro per vierkante meter. Daarmee is het niet het duurste appartement per vierkante meter, want vorig jaar nog werd er een optrekje van 173m2 verkocht voor 8 miljoen euro, de prijs was toen dus 46.200 euro per vierkante meter. Maar het is wél het appartement met de totale duurste vraagprijs van Parijs.

Acht kamers

In totaal kent het luxe verblijf 16 verblijven, waarvan acht slaapkamers. Daarnaast zijn er acht badkamers en negen toiletten. Iemand met zo’n duur huis, heeft vast ook wat bolides, dus zijn er vijf parkeerplekken aan het optrekje verbonden. De oprit aan de Rue de Grenelle op nummer 140 is priv;e en wordt bewaakt. Alleen bewoners en hun gasten zijn welkom. De binnentuin van 1000 vierkante meter deelt u met de Ambassade van Zwitserland, een extreem luxe Kinksky hotel en wat andere bewoners van herenhuizen.

Het huis is klassiek, maar wel volledig gerenoveerd in 2014. Onder het gebouw in de kelder zit een luxe spa met zwembad, waar uiteraard alleen bewoners welkom zijn. Op het dak heeft u uitzicht op de Eiffeltoren.

Let wel even op: De vereniging van eigenaren bestaat uit 37 ‘eenheden’, de servicekosten bedragen 99.324 euro per jaar. Probeer daar maar eens een hypotheek voor te vinden. Geïnteresseerden kunnen hier meer informatie over 140 Rue de Grenelle vinden.

Zie hier een video over de extreem luxe appartementen:

 

Lees ook:Duurste appartement van Parijs verkocht
Lees ook:Appartement van Franse Ambassadeur kost 48 miljoen dollar
Lees ook:Villa van ontwerper Kenzo voor 15 miljoen te koop in Parijs
Lees ook:Man woont in appartement van 2 m²
Lees ook:Geld over? Koop een hotel voor 18 miljoen euro in Frankrijk

1 Reacties // Reageer

One thought on “Dit is met een vraagprijs van 46 miljoen euro het duurste appartement van Parijs

  1. Eugene

    Met één woord: Achterlijk.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>