DJ Pierre Sarkozy wil optreden in Parijs

De 26-jarige Pierre Sarkozy wil nu zijn vader Nicolas Sarkozy geen president van Frankrijk meer is, ook in zijn thuisstad Parijs gaan optreden. 

Toen Nicolas Sarkozy president was, hield Pierre - in de muziekwereld bekend als DJ Mosey – zich expres afzijdig uit de Parijse muziekscene. “Ik wilde niet dat het zou gaan om het feit dat ik de presidents zoon was”, aldus Pierre in The Telegraph. “Daarom wilde ik mezelf eerst buiten Frankrijk bewijzen.” De DJ en hiphop-producer is nu klaar voor optredens in zijn thuisbasis. “Ik kan nu in Frankrijk gaan spelen, omdat ik heb laten zien dat ik goed ben in wat ik doe, en niet om wie ik ben.”

Pierre Sarkozy haalt niet alleen het nieuws met zijn werk als DJ, ook zijn looks vallen op. Mannenmodewebsite Mr Porter plaatste onlangs een aantal foto’s van de zoon van Nicolas Sarkozy en diens eerste vrouw Marie-Dominique Culioli.

Lees ook:Sarkozy en Bruni gaan hokken
Lees ook:“Carla Bruni zwanger van tweeling”
Lees ook:“Carla Bruni wil een zoon”
Lees ook:Sarkozy ontmoet ex-vrouw in New York
Lees ook:Bruni en Sarkozy verwachten een jongen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>