Sarkozy en Bruni gaan hokken

Bijna een jaar na zijn huwelijk met Carla Bruni is de Franse president Nicolas Sarkozy eindelijk gaan samenwonen: hij heeft zich in het bevolkingsregister laten inschrijven op het adres van zijn vrouw in het 16e arrondissement.

Dit heeft de Franse krant Le Parisien maandag gemeld. Sarkozy trouwde op 2 februari 2008 in kleine kring in het Elysée-Paleis. Bruni wilde echter niet officieel intrekken in het paleis vlakbij de Champs-Elysées waar de presidenten van de Franse Republiek traditioneel kantoor houden en wonen.

Aan de trouwerij gingen publieke optredens vooraf die in de pers veel aandacht trokken, zoals een bezoek aan Disneyland en een gemeenschappelijke vakantie in Egypte. Inmiddels doen de hyperactieve president en het Italiaanse model het wat rustiger aan, wat het trekken van aandacht in de media betreft. Sarkozy lag onder vuur als ‘bling-bling-president’ vanwege het vermeende gebrek aan waardigheid bij zijn optreden als staatshoofd.

Bruni wilde weliswaar niet intrekken bij haar man, maar zij heeft inmiddels wel een Frans paspoort.

Bron: Omroep Brabant

Lees ook:“Carla Bruni niet welkom in Vaticaan”
Lees ook:Carla Bruni siert cover Franse Vogue
Lees ook:Bruni en Sarkozy verwachten een jongen
Lees ook:Het vakantieoptrekje van Sarkozy en Bruni
Lees ook:Sarkozy en Bruni op vakantie in Marrakech

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>