“Carla Bruni wil een zoon”

De Franse president Nicolas Sarkozy en zijn vrouw Carla Bruni zijn momenteel op staatsbezoek in India. De Indiase krant The Times of India komt met een opvallend nieuwtje: Carla Bruni wil een zoon.

De presidentsvrouw heeft zondagmiddag samen met haar man een bezoek gebracht aan Fatehpur Sikri. Daar heeft ze een gesprek gehad met een geestelijk leider. Bruni zou aan hem gevraagd hebben om voor haar te bidden dat ze een zoon zal krijgen, zo heeft de geestelijk leider tegenover de Indiaanse krant verklaard.

Carla Bruni heeft al een zoon, Aurélien (8), die zij samen met haar ex-man Raphaël Enthoven kreeg. Nicolas Sarkozy heeft drie zoons. Pierre en Jean werden geboren uit zijn eerste huwelijk met Marie-Dominique Culioli. Een paar jaar later kreeg hij Louis samen met zijn tweede vrouw Cécilia Ciganer-Albéniz.

Lees ook:Carla Bruni en Nicolas Sarkozy krijgen dochter
Lees ook:Carla Bruni viel voor Sarko’s bloemenkennis
Lees ook:“Carla Bruni zwanger van tweeling”
Lees ook:“Carla Bruni is zwanger”
Lees ook:‘Carla Bruni dreigt met gerechtelijke stappen’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>