Franse politie rijdt in Ferrari, Lamborghini en een Limousine

politie

Een topdag voor de Franse politie in Arles, regio Vaucluse, want ze grepen een jong stelend koppel met een luxe smaak voor auto´s in de kraag. Dinsdag werden twee mannelijke autodieven opgepakt, die toebehoren tot een grotere groep criminelen. In hun garage werden een Ferrari, Lamborghini en een Limousine gevonden. Ja, het was een grote garage. De auto´s moesten natuurlijk even aan de pers geshowt worden en dus mocht de politie even rijden met de bolides. Een topdag voor de dienders! De volgende dag werd er nog een man en vrouw aangehouden, die tot dezelfde bende behoren.

De autodieven blijven nog wel even in de bak zitten, want ze worden naast autodiefstal ook onder andere verdacht van fraude, het witwassen van geld, valsheid in geschrifte en gebruik van valse documenten zoals de autoverzekering.

 

Lees ook:Bende zakkenrollers mishandelde kinderen
Lees ook:Rénault roept Scénic terug om handremproblemen
Lees ook:‘Franse vrouwen veel beter achter het stuur’
Lees ook:Vrouw vergeet baby in auto
Lees ook:Nederlanderse spookrijder haalt 219 km/per uur in Frankrijk (Video)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>