Sexy kleindochter van Grace Kelly weer vrijgezel

breakup

De sexy kleindochter van Grace Kelly is weer vrijgezel. Charlotte Casiraghi is de dochter van prinses Caroline van Monaco en heeft haar Marokkaanse vriend Gad Elmaleh aan de kant gezet. Blijkbaar bracht de Franstalige komiek haar niet meer aan het lachen.

Wij weten wel wat er aan de hand is: De laatste paar maanden wordt de 28-jarige Charlotte gehypet als een gek in Frankrijk en Monaco. Het hof wil natuurlijk dat men prinses Charlotte als het nieuwe modevoorbeeld ziet, maar in plaats daarvan, wordt de sexy Charlotte overal uitgenodigd. En dat zal haar 16-jaar oudere vriend wellicht niet al te leuk vinden. Wellicht dat een van de twee een ander heeft ontmoet, want eerder werd al gemeld dat ze maar weinig tijd voor elkaar hebben. Op het filmfestival van Cannes afgelopen maand, kwam Charlotte alleen op de rode loper. Dat was blijkbaar al een duidelijk statement, maar nu is officieel bevestigd dat de twee niet verdergaan.

Gad en Charlotte hebben samen zoontje Raphaël, hij werd op 17 november 2013 geboren. Het koppel is nooit verloofd geweest (In Monaco werd gefluisterd dat het Katholieke Monaco wellicht een probleem zou hebben met de Joodse achtergrond van Gad, maar dat zijn geruchten). Gad had al een zoon uit een eerdere relatie met actrice Anne Brochet. Zoon Noé werd op 1 november 2000 geboren. In 2002 ging dat koppel uit elkaar.

Update 6 juni: Gad en Charlotte schijnen alweer samen gezien te zijn tijdens een festival, nu gaan de geruchten dat het weer aan is….

 

 

Lees ook:Prinses Charlène van Monaco bevallen van een tweeling
Lees ook:Monaco Royal Charlotte schittert met dressuur in Cagnes-sur-Mer
Lees ook:Zwangere prinses Charlène van Monaco met wijn gespot
Lees ook:Monaco royal Charlotte Casiraghi prachtig op rode loper Cannes
Lees ook:Prinses Charlène van Monaco verwacht een tweeling

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>