Prinses Charlène van Monaco verwacht een tweeling

twins

De geruchten gingen al weken, maar nu is het officieel: Prinses Charlène van Monaco verwacht een tweeling. De vader van de prinses had net na de bekendmaking van de zwangerschap zich al versproken, maar nu heeft de prinses in kwestie zelf het nieuws bevestigd in New York.

Albert (56) en Charlène (36) trouwden in 2011 en sindsdien waren alle ogen op haar buik gericht, maar helaas, die bleef plat. Tja, zwanger worden van een man in de 50 is niet zo makkelijk. Waarschijnlijk heeft het paar uiteindelijk de hulp ingeroepen van de medische wereld en mogen ze nu een prachtige IVF-tweeling verwachten in december. Wie de troonopvolger wordt, ligt aan welke baby als eerste naar buiten komt. Maar dan moet het wel een jongetje zijn, want de troonsopvolging gaat alleen via de mannelijke lijn in Monaco.

De tweeling moet snel volwassen worden, want papa is al op leeftijd. Als de kids slechts 18 jaar oud zijn, is vader inmiddels 74. Een opa en oma zullen ze van zijn kant niet kennen, want die zijn al overleden. Van Charlène haar kant is er wel familie, maar die wonen in Zuid-Affrika. Ach, ze kunnen vast lekker spelen met neefjes en nichtjes.

De exacte datum waarop prinses Charlène is uitgerekend is niet bekend gemaakt.

 

Lees ook:Prinses Charlène van Monaco bevallen van een tweeling
Lees ook:Zwangere prinses Charlène van Monaco met wijn gespot
Lees ook:Telegraaf heeft het weer eens fout: Prinses Charlène vlucht niet uit Monaco
Lees ook:Exclusief interview met prinses Charlène van Monaco
Lees ook:Koninklijke foto’s van prinses Charlène uit Monaco

1 Reacties // Reageer

One thought on “Prinses Charlène van Monaco verwacht een tweeling

 1. Indra

  U weet er wat vanaf!
  1. Vrouwen boven de 35 hebben meer kans op een tweeling en oudere mannen eveneens. (Une étude de 2006 a montré que les femmes de plus de 35 ans produisent plus de HSF (hormone de stimulation folliculaire)die IVF baby is dus helemaal niet zo zeker.
  2.Een man van 74 jaar is tegenwoordig helemaal niet oud.
  3. Voor de wet is de baby die het eerst is verwekt en zich dus achteraan bevindt de eerste en de baby die het eerst geboren wordt de tweede. Inderdaad in de mannelijke lijn.
  Maar wat gebeurt er als de tweeling via een keizersnede wordt geboren en het twee jongens zijn? Dan kiest de arts wie de troonopvolger van Monaco wordt?

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>