Zwangere prinses Charlène van Monaco met wijn gespot

Prinses Charlène van Monaco met een glas wijn

Prinses Charlène van Monaco met een glas wijn

Prinses Charlène van Monaco en prins Albert verwachten in december hun eerste kinderen samen, zo werd afgelopen maand bekend. De 36-jarige prinses is waarschijnlijk in verwachting van een tweeling. Afgelopen weekend werd een roos naar haar vernoemd en die moest gedoopt worden. Het glas wijn waarmee ze werd gespot was dus niet voor de zwangere dame zelf, maar voor de rozen.

wijntje

Charlène heropende met Albert de Prinses Grace Rozentuin, die de afgelopen acht maanden was gesloten voor onderhoud. Na een grondige herindeling is de mooie tuin weer open voor publiek, wat samenvalt met het dertig jarig bestaan van de bijzondere tuin.

 

Lees ook:Prinses Charlène van Monaco bevallen van een tweeling
Lees ook:Exclusief interview met prinses Charlène van Monaco
Lees ook:Prins Albert 10 jaar op de troon in Monaco
Lees ook:Prinses Charlène van Monaco verwacht een tweeling
Lees ook:Telegraaf heeft het weer eens fout: Prinses Charlène vlucht niet uit Monaco

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>