Waarom worden Franse vrouwen niet dik?

Waarom Franse vrouwen niet dik worden. De Franse schrijfster Mireille Guiliano scoorde een internationale hit met het boek, dat in maar liefst 38 landen werd uitgegeven. Hoe kan het ook anders, met zo’n titel? Iedereen wil immers wel weten hoe die Franse vrouwen het toch voor elkaar krijgen om lekker te eten en toch slank te blijven.

Eet met verstand en smaak, sla nooit een maaltijd over en verlaat nooit de tafel met een schuldgevoel. Dat zijn de uitgangspunten van Mireille Guilianos eetfilosofie. In haar boek beschrijft ze veel persoonlijke anekdotes, waardoor het niet alleen herkenbaar is, maar vaak ook grappig. Bovendien bevat Waarom Franse vrouwen niet dik worden allerlei tips (do’s and don’ts) zodat je haar filosofie meteen zelf kunt toepassen.

Nadat er al eerder een kookboek van Guiliano met dezelfde titel verscheen, is er nu een herziene uitgave van Waarom Franse vrouwen niet dik worden. Voor de nieuwe editie verzorgde Piet Paris het artwork en schreef Guiliano een nieuw voorwoord. En er is meer nieuws: de Amerikaanse actrice Hilary Swank gaat het boek verfilmen als romantische komedie, die in het voetspoor van het succesvolle Julie & Julia zal treden. Bovendien werkt Guiliano aan een nieuw boek: French Women Don’t Get Facelifts. Dat boek verschijnt in het voorjaar van 2014.

Waarom Franse vrouwen niet dik worden. Auteur: Mireille Guiliano. Uitgeverij: A.W. Bruna Uitgevers. Aantal pagina’s: 224. Prijs: € 10,00. ISBN: 978 94 005 0252 9.
Het boek is tevens verkrijgbaar als E-book. ISBN: 978 90 449 6956 6.

Lees ook:Win kookboek Waarom Franse vrouwen niet dik worden!
Lees ook:Recept: Magische preisoep
Lees ook:Mes amis, mes amours
Lees ook:Boekrecensie Waarom Ferdinand niet lang alleen bleef
Lees ook:Mooi oud worden, op z’n Frans

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>