Tips: met kinderen naar Parijs

Parijs niet geschikt voor een vakantie met kinderen? Onzin! De Franse hoofdstad heeft volop leuke plekken voor kinderen, zo blijkt uit de nieuwe reisgids Capitool Familiegids Parijs.

Een aantal tips uit de familiegids: het amusementspark Jardin d’Acclimatation in Bois de Boulogne, dat in 1860 werd geopend door Napoleon, het prachtige Jardin du Luxembourg, waar kinderen in een draaimolen kunnen zitten en kunnen spelen met de houten zeilbootjes in het water, en Jardin des Plantes, met een speeltuin met een heuse dinosauris!

De familiegids Parijs bevat veel foto’s en op vrijwel iedere pagina staat een Kids’ Corner, met leuke weetjes en vragen voor kinderen. Voor de ouders staan er praktische tips bij. Kortom: een handige, leuke gids voor de hele familie.

Capitool Familiegids Parijs. Uitgeverij: Unieboek / Het Spectrum. ISBN: 9789000310678. Aantal pagina’s: 288. Prijs: € 19,95.

Lees ook:Win reisgids KidsKompas Parijs!
Lees ook:De leukste campings in Frankrijk voor kinderen
Lees ook:Parijs: Jardin du Luxembourg
Lees ook:Doe-boek voor kinderen: Bonjour France!
Lees ook:Win boek Ratjetoe van Marion Everink!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>