Win reisgids KidsKompas Parijs!

coverKidsKompasParijs2008(1)Reisgidsen voor kinderen, die zie je niet vaak. Dat dachten kinderpsycholoog Janneke van Amsterdam en journalist/vertaler Dagmar Jeurissen ook. Daarom maakten zij de kinderreisgids KidsKompas Parijs en dat bleek een gat in de markt. Sindsdien hebben zij ook over België, Barcelona en Londen een KidsKompas gemaakt. En die van Parijs is onlangs geüpdatet. In de nieuwe editie vinden kinderen (en hun ouders) niet alleen tips over de leukste bezienswaardigheden voor kids, maar ook interessante weetjes en praktische informatie (“Kun je met je buggy in de metro?”). En van deze leuke reisgids mag ik drie exemplaren weggeven!

Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken op KidsKompas Parijs is de volgende prijsvraag beantwoorden: 
Hoeveel schroefjes waren nodig voor de bouw van de Eiffeltoren?

A) 2,5 miljoen.
B) 4 miljoen.
C) 10 miljoen.

Weet jij het antwoord, stuur dan een mail naar de redactie: [email protected], ovv “Prijsvraag Parijs”. Vergeet niet je adresgegevens erbij te vermelden. Inzenden kan t/m 17 september 2010. De winnaars krijgen de reisgids thuisgestuurd. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

KidsKompas Parijs. Uitgeverij Cheeky Monkeys. 161 pagina’s. Prijs: € 12,95. ISBN: 978-90-807641-4-9. Je kunt de gids bestellen via de webwinkel van Juffrouw Uil. Meer info: www.cheekymonkeys.nl.

Lees ook:Win reisgids 100% Parijs!
Lees ook:Win reisgids 100% Provence & Côte d’Azur!
Lees ook:Win reisgids 100% Zuid-Frankrijk!
Lees ook:Fotoserie: Mijn favoriete Franse ster en ik (1)
Lees ook:WIN woordenboek Populair Frans!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>