100% app & book Frans verschenen

Veel mensen willen niet meer alleen een taalgids in boekvorm als ze op reis gaan, maar ook op hun smartphone. Daarom lanceert uitgeverij Mo’media de 100% app & book, in de zes belangrijkste vreemde talen. Uiteraard zit hier ook het Frans bij. Als de compacte papieren taalgids 100% Frans koopt, kun je met een speciale code uit de gids een handige applicatie voor je smartphone downloaden.

Zo kun je gemakkelijk en snel opzoeken waar zich het dichtsbijzijnde WiFi-punt bevindt, hoe je naar de locale specialitieit in een restaurant kunt vragen en hoe je de weg vraagt in Frankrijk. De taalgids bevat zinnen, woordenlijsten en handige weetjes die zowel tijdens een korte citytrip, een zakenreis of een langere vakantie goed van pas komen. En de applicatie voor je mobiele telefoon helpt je alles goed uit te spreken.

100% APP & BOOK Frans. Uitgeverij Mo’Media. ISBN: 978-90-5767-501-0. Prijs: € 5,95. Meer info: www.100procenttravel.com

Lees ook:Nieuwe app: Culinair Frans A-Z
Lees ook:Stedengids 100% Parijs nu ook als app verkrijgbaar
Lees ook:Win boek Ratjetoe van Marion Everink!
Lees ook:Tip: applicatie My Little Paris
Lees ook:Handig zakwoordenboekje: app ‘La Carte’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>