Nieuwe app: Culinair Frans A-Z

Handig voor iedereen die graag uiteten gaat in Frankrijk: de nieuwe Culinair Frans A-Z applicatie voor de iPhone van taleninstituut Interculture. In dit culinaire woordenboekje Frans-Nederlands zijn meer dan 2500 termen van de menukaart terug te vinden. Wat krijg je als je in Frankrijk andouillettes bestelt? En heb je wel zin in bigorneaux?

Naast een woordenlijst van A-Z bevat de app ook een overzicht van 150 wijntermen. Ook is een aantal handige zinnetjes opgenomen, met het geluid van een Franse native speaker erbij. Die zegt je voor hoe je een tafel voor vier personen kunt reserveren, of hoe je vraagt of  het restaurant ook een kindermenu heeft.  Bovendien bevat de app een ‘zoekhistorie’, waarmee je woorden of zinnen die je eerder hebt opgezocht, makkelijk nog eens kunt nalezen.

De app Culinair Frans A-Z is verkrijgbaar in de Appstore voor € 5,99. Tot 15 maart 2011 geldt een introductieaanbieding en kun je de applicatie downloaden voor slechts  2,99.

Lees ook:100% app & book Frans verschenen
Lees ook:Stedengids 100% Parijs nu ook als app verkrijgbaar
Lees ook:Picknicken op Franse skipiste
Lees ook:Tip: applicatie voor wintersportgangers
Lees ook:Zomeraanbieding La Carte voor iPhone

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>