Acht babylijkjes gevonden in Frans dorp

800px-Flag_of_France_svgIn het noorden van Frankrijk zijn acht lijkjes van pasgeboren baby’s aangetroffen in een woning en een tuin erachter. De vondst werd gedaan in het dorpje Villers-au-Tertre in de buurt van Douai. De pasgeboren baby’s zouden sinds 1988 in de tuin en de woning zijn begraven. De eerste babylijkjes werden eind vorige week gevonden.

Hun vermoedelijke ouders, allebei zo’n 45 jaar oud, worden verhoord door de politie. Agenten zijn urenlang in het dorp bezig geweest met een zoekactie, onder andere met behulp van politiehonden.

UPDATE 29/07, 16:50 uur: De moeder heeft inmiddels bekend dat zij haar acht zuigelingen heeft vermoord. Over haar motieven is nog niets bekend. Ze heeft bezworen dat haar echtgenoot, Pierre-Marie, niets van haar zwangerschappen en niets van de dood van de pasgeboren baby’s heeft geweten. De openbaar aanklager in Douai, 170 kilometer ten noorden van Parijs, ging daarin met haar mee. De echtgenoot ging donderdag vrijuit.

Bronnen: NOS, Nu.nl en Le Figaro.

Lees ook:Pasgeboren baby uit raam gegooid
Lees ook:Vrouw die baby uit raam gooide, ligt in ziekenhuis
Lees ook:Baby dood na paniek over ‘naakte duivel’
Lees ook:Carla Bruni koopt villa in Marrakech
Lees ook:Zwangere prinses Charlène van Monaco met wijn gespot

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>