Pasgeboren baby uit raam gegooid

450px-Baby's_handEen pasgeboren baby van vijftien dagen oud, is gisteravond uit het raam van een woning op de achtste verdieping in Toulouse gegooid. Het kindje viel zeker twintig meter naar beneden en was op slag dood. De moeder is opgepakt door de politie. Dat meldt de Franse televisiezender Toulouse 7.

Het drama gebeurde gisteravond rond 19.00 uur in het centrum van Toulouse. De 34-jarige moeder van het meisje was op dat moment alleen thuis in haar appartement. Haar man was op zijn werk. Toen haar zus aanbelde, hoorde zij de baby huilen. Enkele seconden later zag zij hoe de baby uit het raam werd gegooid.

De buren van de vrouw hebben verslagen gereageerd op het nieuws. Zij kennen de 34-jarige moeder als een vriendelijke en rustige vrouw, die erg gelukkig leek te zijn met de komst van haar kleine.

Lees ook:Vrouw die baby uit raam gooide, ligt in ziekenhuis
Lees ook:Vastgebonden jongen (10) valt uit raam
Lees ook:Vrouw zit drie weken opgesloten in badkamer
Lees ook:Baby dood na paniek over ‘naakte duivel’
Lees ook:Vrouw vergeet baby in auto

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>