Win filmpakket Rien à déclarer!

Volgende week verschijnt de film eindelijk in de bioscoop in Nederland: Rien à déclarer, de langverwachte opvolger van Bienvenue chez les Ch’tis uit 2008 (met zo’n 20 miljoen bezoekers de bestbezochte bioscoopfilm aller tijden in Frankrijk) van de Franse regisseur Dany Boon.

Rien à déclarer gaat over twee douanebeambten die begin jaren ’90 te horen krijgen dat hun kleine douanepost op de grens tussen Courquain (Frankrijk) en Koorkin (België) zal verdwijnen.  De Belg Ruben Vandevoorde (Benoît Poelvoorde), overijverige douanier én zelfverklaard francofoob, krijgt tot zijn afgrijzen te horen dat hij samen met de Franse Mathias Ducatel (Dany Boon) de binnenwegen in het grensgebied in de gaten moet gaan houden, op zoek naar drugkoeriers en andere smokkelaars. Wat Ruben echter niet weet, is dat Mathias al een jaar een geheime relatie heeft met Ruben’s zus Louise, en haar ten huwelijk heeft gevraagd. Mathias besluit zich volledig in te zetten voor de nieuwe douaneopdracht, om zo Ruben’s goedkeuring te krijgen voor zijn liefde voor Louise. Maar is die liefde wel bestand tegen alle hilarische misverstanden die volgen? (Lees de gehele filmrecensie). 

Frankrijk.blog.nl mag drie filmpakketten van Rien à déclarer weggeven! Elk filmpakket bestaat uit twee vrijkaarten voor de film en een dvd van Bienvenue chez les Ch’tis. Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken op één van deze filmpakketten, is de volgende prijsvraag beantwoorden:
Dany Boon is een artiestennaam. Wat is de echte naam van de Franse acteur/komiek?

A) Daniel Boone
B) Daniel Hamidou
C) Daniel Fève

Weet jij het antwoord, stuur dan een mail naar de redactie: [email protected], o.v.v. “Rien à déclarer”. Vermeld hierbij je naam en adres. Inzenden kan t/m 2 juni 2011. Bulkinzendingen van prijsvragensites worden niet geaccepteerd en zullen een klachtmelding krijgen. De winnaars krijgen de filmpakketten thuisgestuurd. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Lees ook:Filmrecensie Rien à déclarer
Lees ook:Stromae
Lees ook:Win Frans filmpakket!
Lees ook:Win filmpakket Potiche!
Lees ook:Win DVD Mères et Filles!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>