“Carla Bruni niet welkom in Vaticaan”

Carla_Bruni-SarkozyDe Franse president Nicolas Sarkozy bracht afgelopen weekend een bezoek aan de paus in het Vaticaan. Zijn vrouw Carla Bruni was hierbij niet aanwezig. Dat is opmerkelijk, omdat de Franse presidentsvrouw haar man meestal wel vergezeld tijdens buitenlandse reisjes. Volgens het Franse satirische weekblad Le Canard Enchaîné is de reden simpel: Carla Bruni was niet welkom in het Vaticaan.

De paus zou bang zijn geweest dat de Italiaanse pers opnieuw over Carla Bruni zou heenvallen, zo meldt het weekblad. Eerder werd erg negatief over haar geschreven en werden oude foto’s van een uitdagend poserende Bruni gepubliceerd. De Franse presidentsvrouw heeft er nooit een geheim van gemaakt dat ze geen fan is van de Italiaanse minister-president Berlusconi.

Carla Bruni is geboren in het Italiaanse Turijn, maar heeft de Franse nationaliteit aangenomen. Ze heeft vroeger gewerkt als model, en is nu actief als zangeres en actrice. Haar vroegere relaties met bekende mannen als Mick Jagger, Eric Clapton en Donald Trump zijn breed uitgemeten in de pers.

Lees ook:Carla Bruni woest om foto dochter Giulia
Lees ook:Deneuve ontkent uitspraken over Bruni
Lees ook:‘Carla Bruni dreigt met gerechtelijke stappen’
Lees ook:Hoogzwangere Carla Bruni: ‘Ik zit er doorheen’
Lees ook:Carla Bruni viert vakantie in Marrakech

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>