‘Carla Bruni dreigt met gerechtelijke stappen’

De Franse presidentsvrouw Carla Bruni dreigt met gerechtelijke stappen als foto’s van haar pasgeboren dochtertje Giulia onrechtmatig worden gepubliceerd. De zangeres heeft een advocaat in de arm genomen.

Eerder liet Carla Bruni al weten dat ze absoluut niet wil dat haar kindje in de schijnwerpers komt te staan. In een interview zei ze ‘er alles aan te doen om haar kind te beschermen’.

Diverse hoofdredacteuren van Franse bladen zijn echter niet onder de indruk van Bruni’s dreigement. De jacht op de eerste foto van het meisje is geopend, aldus hoofdredacteur Matthias Gürtler van het Franse magazine Gala in dagblad Le Parisien. ”Er zullen foto’s komen.”

De dochter van Carla Bruni en Nicolas Sarkozy, Giulia, werd afgelopen woensdagavond geboren in ziekenhuis Muette in Parijs. Ze is het eerste kindje van Bruni en Sarko samen. Sarkozy heeft drie zoons uit twee vorige huwelijken; Bruni heeft één zoon uit een eerdere relatie.

Lees ook:Carla Bruni woest om foto dochter Giulia
Lees ook:Dochter Bruni en Sarkozy heet Giulia
Lees ook:‘Carla Bruni opnieuw zwanger’
Lees ook:Carla Bruni en Nicolas Sarkozy krijgen dochter
Lees ook:Hoogzwangere Carla Bruni: ‘Ik zit er doorheen’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>