Man stapt naar rechter nadat zijn ex-vrouw trouwt met zijn vader

huwelijk-grap

Woody Allen heeft een relatie met zijn adoptiedochter, ook niet helemaal kosjer

De Franse Hoge Raad in Grasse heeft het huwelijk van een vrouw met de vader van haar ex-man goedgekeurd, meldt TF1. Het gaat hier om een vreemd verhaal, dus let op:

De vrouw kreeg in 1969 een relatie met de zoon, kreeg een dochter van hem en trouwde. Nadat hij twee keer werd veroordeeld voor huiselijk geweld gingen ze in 1977 uit elkaar en in 1980 was de scheiding rond. Einde verhaal zou je zeggen, was het niet dat de ex-schoonvader zich al die tijd bekommerde om de vrouw. Ze trok bij hem in en in 1983 besloten ze te trouwen en kregen ze samen nog een kind.

In 2005 overleed de opa/schoonvader/echtgenoot. Zijn zoon besloot daarop naar de rechter te gaan, want hij had geen zin om de erfenis van zijn rijke vader te delen met zijn ex-vrouw/ex-schoonmoeder. Officieel mag je niet trouwen met een familielid en omdat de vrouw eerst getrouwd was met de zoon, was de schoonvader volgens de wet familie. Het huwelijk zou dus niet geldig zijn geweest.

Maar helaas voor de gierige zoon met losse handjes: Het huwelijk blijft standhouden, ook al zou het in principe volgens de wet niet mogen. “Het gaat hier om een familiegelegenheid en daar hebben wij niks over te zeggen”, aldus de rechter.
Niks te zien hier mensen, gewoon doorlopen!

Lees ook:Ouders houden huwelijk zoon tegen met wet uit 1803
Lees ook:Vrouw mag van Sarkozy trouwen met overleden vriend
Lees ook:Trouwt president François Hollande met zijn maîtresse Julie Gayet?
Lees ook:Franse actrice Jeanne Marine getrouwd met Bob Geldof
Lees ook:“Carla Bruni wil een zoon”

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>