Galeries Lafayette in rock’n'mode kerstsfeer

Het wereldberoemde warenhuis Galeries Lafayette in Parijs staat al helemaal in het teken van het Kerstseizoen. Het thema dit jaar is Rock’n'mode Christmas.

De twintig meter hoge kerstboom, die ieder jaar wordt opgetuigd in het midden van het warenhuis, is versierd met Rock’n'mode buttons, sterretjes en gitaren. De 64-jarige poplegende Iggy Pop, door Galeries Lafayette omgedoopt tot Father Christmas 2011, heeft model gestaan voor de campagneposter die is ontworpen door de Franse illustrator en grafisch ontwerper Jean Paul Goude.

Kunstenaar en illustrator Andrew Yang, bekend van zijn modepoppen Kouklita’s, heeft speciaal voor Galeries Lafayette vijf fashion rag dolls ontworpen: de Kouklistars. Zij zijn te zien in de etalages van Galeries Lafayette tijdens het kerstseizoen. Ook wordt een kleine selectie van de poppen te koop aangeboden voor € 150,- per stuk.

Galeries Lafayette is gevestigd aan de Boulevard Haussmann in Parijs. Meer info: www.galerieslafayette.com

 

Lees ook:Galeries Lafayette in teken van sportmode
Lees ook:Kunst in etalages Galeries Lafayette
Lees ook:De grootste modeshow ter wereld: loop mee!
Lees ook:Expositie over 100-jarig jubileum koepel Galeries Lafayette
Lees ook:Tweede editie ‘grootste modeshow ter wereld’ succes

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>