De grootste modeshow ter wereld: loop mee!

800px-Galerie_Lafayette_HaussmanHet beroemde warenhuis Galeries Lafayette in Parijs gaat de grootste modeshow ter wereld organiseren. Op 30 september mag iedereen meelopen op de catwalk in de department store aan de Boulevard Haussmann in Parijs. De organisatie verwacht ruim 700 deelnemers. Dat meldt Knack.

In Berlijn, dat sinds 1996 een Galeries Lafayette heeft, wordt op hetzelfde moment een gelijkwaardig evenement gehouden. En op 25 september geven andere Franse steden (buiten Parijs) waar zich een vestiging bevindt, een voorproefje. 

Galeries Lafayette speelt hiermee in op de trend van wilde castings en straatmode. Het wil zich naar eigen zeggen positioneren als “modeleider” door “het woord aan de klanten en het grote publiek te geven, aan de liefhebbers van de mode”. Deelnemers aan de modeshow mogen paraderen in een eigen gekozen outfit. Je kunt je tot 18 september inschrijven voor de modeshow op de website van Galeries Lafayette.

Lees ook:Tweede editie grootste modeshow ter wereld in Parijs
Lees ook:3e editie ‘grootste modeshow ter wereld’
Lees ook:Grootste modeshow ter wereld in Parijs
Lees ook:De grootste modeshow ter wereld in Parijs, editie 3!
Lees ook:Tweede editie ‘grootste modeshow ter wereld’ succes

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>