Tweede editie grootste modeshow ter wereld in Parijs

Heb jij er altijd al van gedroomd om mee te lopen in een échte modeshow? Grijp nu je kans! Galeries Lafayette organiseert voor de twee keer de ‘grootste modeshow ter wereld’.

Frankrijk.blog.nl's redacteur Helene van Santen was in september 2010 één van de deelnemers aan de 'grootste modeshow ter wereld' van Galeries Lafayette in Parijs. "Het was geweldig!"

In september 2010 vond dit evenement voor het eerst plaats bij verschillende vestigingen van het Franse warenhuis. Aan de grootste modeshow, die werd gehouden in Parijs, namen 700 ‘modellen’ deel. Met deze modeshow veroverde Galeries Lafayette een plek in het Guinness Book of Records. De deelnemers waren geen professionele modellen, maar iedereen kon zich hiervoor aanmelden. Een casting director koos de 700 gelukkigen uit.

En zo gaat het dit jaar opnieuw. Als jij wilt meelopen in de modeshow, kun je je aanmelden op de website van Galeries Lafayette. Bij de aanmelding stuur je een foto van jezelf mee in jouw favoriete outfit, die past in één van de volgende categorieën: Preppy New York, Glamorous Milano, Hipster London en Bohemian Paris.

De ‘grootste modeshow ter wereld’ wordt op 15 september 2011 gehouden bij Galeries Lafayette in Parijs. Op 17 september vinden modeshows plaats in meer dan vijftig filialen van het warenhuis in andere steden van Frankrijk.

Foto’s: Galeries Lafayette.

Lees ook:3e editie ‘grootste modeshow ter wereld’
Lees ook:Grootste modeshow ter wereld in Parijs
Lees ook:De grootste modeshow ter wereld in Parijs, editie 3!
Lees ook:De grootste modeshow ter wereld: loop mee!
Lees ook:Tweede editie ‘grootste modeshow ter wereld’ succes

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Tweede editie grootste modeshow ter wereld in Parijs

  1. Anne

    Hallo Helene,
    Ik zag dat je vorig jaar mee gedaan hebt met de modeshow bij de Galeries Lafayette in Parijs, wat ontzettend leuk!
    Ik zit in havo 5 en doe mijn profielwerkstuk over de franse modehuizen en de invloed daarvan op het nederlandse modebeeld.
    Zou ik ook mee kunnen lopen met deze modeshow en zou je mij hier iets meer over kunnen vertellen hoe dit vorig jaar was?
    Groetjes,
    Anne

      /   Reply  / 
    1. Floor

      Hey Anne,
      Ik doe mijn profielwerkstuk ook over de Franse mode, maar ik zit een beetje klem.. Zou het mogelijk zijn om jouw profielwerkstuk in te zien zodat ik een beetje een idee heb van wat ik moet doen?
      Alvast bedankt.

      Groetjes Floor

        /   Reply  / 
  2. Helene van Santen Auteur

    Hoi Anne,
    Wat een leuk onderwerp voor je werkstuk! De modeshow van Galeries Lafayette is vanaf 16 jaar, maar aangezien je in havo5 zit, denk ik dat je deze leeftijd al wel bereikt hebt?! Je kunt je opgeven via de website van Galeries Lafayette (zie link hierboven). Natuurlijk kan ik je meer over de modeshow vertellen. Als je wilt, kun je mij even mailen op: [email protected]
    Succes met je werkstuk! Groetjes Helene.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>