Louis Vuitton-winkels té populair

800px-Louis_vuitton_the_home_storeLouis Vuitton gaat zijn winkels in Parijs eerder sluiten. Het Franse luxemerk is bang niet genoeg voorraad te hebben voor de kerstdagen als het bedrijf zoveel blijft verkopen.

De Louis Vuitton-winkels in de Franse hoofdstad zijn razend populair onder met name Japanse, Chinese en Russische toeristen. De toeristen zeggen dat de leren tassen vaak goedkoper zijn in Parijs dan in hun thuissteden als Sjanghai. Het designermerk is inmiddels bang geworden om te veel te verkopen omdat de voorraden niet snel genoeg aangeleverd worden.
Als oplossing gaan verschillende winkels een uur eerder dicht. “In plaats van te sluiten om zeven uur worden onze shops voortaan om zes uur gesloten, zodat we meer voorraad kunnen opbouwen voor het kerstseizoen”, aldus een shop-assistent van het Louis Vuitton tegen Reuters.
Bron: Nu.nl

Lees ook:Louis Vuitton-tassen worden duurder
Lees ook:Louis Vuitton werkt samen met Japanse kunstenares
Lees ook:Louis Vuitton brengt boek uit
Lees ook:Expositie Louis Vuitton/Marc Jacobs in Parijs
Lees ook:Recordjaar voor Louis Vuitton

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>