Louis Vuitton brengt boek uit

Het Franse modemerk Louis Vuitton brengt een boek uit met korte verhalen van elf Franse schrijvers.

De kleinzoon van Louis Vuitton, Gaston-Louis Vuitton, was gek op reizen en een groot liefhebber van koffers. Hij bewaarde foto’s en krantenknipsels over koffers. Het modehuis heeft elf Franse schrijvers gevraagd om die collectie te bekijken en zich daardoor te laten inspireren om een kort verhaal te schrijven. De schrijvers zijn Éliette Abécassis, Fabienne Berthaud, Marie Darrieussecq, Virginie Despentes, Nicolas d’Estienne d’Orves, Patrick Eudeline, David Foenkinos, Philippe Jaenada, Yann Moix, Véronique Ovaldé en Bruno de Stabenrath.

Het resultaat is een 356 pagina’s tellend boek, dat komende maart wordt gepubliceerd door Les Editions Louis Vuitton en Les Editions Gallimard. Het boek verschijnt in het Frans, maar een limited edition in het Frans, Engels en Japans wordt verkocht in de Louis Vuitton-winkels en op de website Louisvuitton.com voor 50 euro.

Bron: WWD.com

Lees ook:Expositie Louis Vuitton/Marc Jacobs in Parijs
Lees ook:Louis Vuitton meest winstgevende luxemerk ter wereld
Lees ook:Michelle Williams sensueel voor Louis Vuitton
Lees ook:Louis Vuitton-tassen worden duurder
Lees ook:Recordjaar voor Louis Vuitton

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>