Lara Stone klaagt Franse Playboy aan

3300464136_a5e410abfe_tIn het juli- en augustusnummer van de Franse Playboy is een pikante fotoshoot met Lara Stone te zien, maar blijkbaar zijn de afbeeldingen geplaatst zónder toestemming van het model. Dat heeft Stone donderdag gezegd tegen de BBC.

Het Nederlandse topmodel heeft advocaten inmiddels opdracht gegeven het blootblad voor de rechter te slepen. Ook de desbetreffende fotograaf, Greg Lotus, kan een dagvaarding verwachten. “Het is niet de soort publiciteit die ik ooit voor mezelf zou kiezen”, aldus Stone. “Playboy had beslist geen recht om deze foto’s ongeautoriseerd te publiceren. Gevoelsmatig heb ik geen andere mogelijkheid dan stappen te nemen om mijn reputatie te beschermen.”

Of de foto’s wel voor Playboy bedoeld waren, of dat ze om een andere reden geschoten zijn, zegt het model niet. Playboy Paris was vooralsnog niet bereikbaar voor commentaar. (Bron: Nu.nl)

Lees ook:Lara Stone wint rechtszaak Franse Playboy
Lees ook:Lara Stone in Franse Playboy
Lees ook:Brabantse Lara Stone exclusief in Franse Vogue
Lees ook:Lara Stone voor 7e keer op cover Vogue Paris
Lees ook:Daphne Groeneveld siert cover Vogue Paris

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>